Inside iToday

20 april 2021
3 min. leestijd

Nieuws

Iedere maand stellen we één van onze collega’s aan je voor. Deze maand een van onze professionals van iToday: Eugène. Hij werkt bij opdrachtgevers als Business Intelligence Consultant. Vandaag vertelt hij je graag meer over wie hij is en wat hij doet bij iToday. Lees je mee?

Hoi Eugène, leuk om je vandaag wat beter te leren kennen. Wil je jezelf allereerst even voorstellen?

Ik ben Eugene Vogels, ik ben 58 jaar en woon samen met mijn gezin in Maastricht. Naast dat ik werk bij iToday heb ik ook een eigen hondenschool (Hondenschool Maastricht). Ik coach hier de eigenaren met hun hond. De hondenschool is echt mijn uitlaatklep. Ik heb zelf ook twee honden waar ik heel blij mee ben!

Hoe kwam je bij iToday terecht?

Ik ben hier in feite ingerold. Ik heb samen met Aleksandar bij de Rabobank gewerkt in Eindhoven. Toen is Aleksandar met zijn eigen bedrijf, iToday B.V., begonnen. Hij had een paar mensen nodig voor de opstart en toen ben ik voor hem gaan werken.

Je bent gedetacheerd, hoe vind je dit?

Ik vind dit helemaal prima. Als consultant werken heeft voor mij veel voordelen gehad. Zo heb ik bij iedere klant weer nieuwe uitdagingen gehad en veel geleerd. Daardoor ben ik breed inzetbaar. Dit heeft wel geresulteerd dat ik veel tijd ben kwijtgeraakt met reizen. Dit is mij wel gaan tegenstaan; daarom ben ik heel blij dat ik de laatste jaren kort bij huis ben ingezet.

Hoe is het voor jou afgelopen maanden verlopen in deze tijd (corona maatregelen) met de werkzaamheden?

Ik zit eigenlijk vanaf de eerste lockdown al thuis te werken. Ik ben sinds 15 maart niet meer naar kantoor geweest. Dat thuiswerken bevalt prima. Mijn dag ziet er als volgt uit: in de ochtend ga ik eerste een uur wandelen samen met de honden. Dit vind ik heerlijk, omdat ik dan even de rust kan pakken voor alle hectiek van de werkdag. Na de wandeling begint mijn werkdag. Tijdens mijn middagpauze ga ik weer naar buiten omdat ik anders te weinig beweeg. Vervolgens ga ik verder met mijn werk.

Ik vind het belangrijk dat bij het thuiswerken de balans tussen werk en privé goed blijft.

Wat is voor jou hetgeen wat werken bij iToday leuk maakt?

 T/m 2016 reed ik 50.000 kilometer per jaar en moest ik in heel Nederland aan de slag. Dat hoefde op een gegeven moment niet meer voor mij.  Aleksandar wist dit en daarom zocht iToday voor mij werk dichtbij huis. Dat vond / vind ik nog steeds ontzettend fijn. Er wordt bij iToday echt naar de consultant geluisterd. De consultant staat op nummer 1.

Waar ben je het meest trots op?

Ik heb veel verschillende opdrachten gehad en ben daardoor breed inzetbaar. Al deze kennis komt van pas bij nieuwe opdrachtgevers. Ten aanzien van mijn huidige klant ben ik trots op het feit dat ze bij APG erg te spreken zijn over mij. Ze verlengen namelijk iedere keer mijn contract! Op privégebied ben ik trots op mijn gezin en de hondenschool.

Samenwerken met Eugène en de andere professionals? Dat kan! Wij hebben namelijk een aantal mooie vacatures open staan.

Labels: Achtergrond
iToday